Hups, hieman on aikaa vierähtänyt sitten viime päivityksen :-) Koulu on vienyt ennakoitua enemmän aikaa ja valokuvaus sekä blogin kirjoitus on saanut väistyä koulutöiden tieltä.  Eiköhön tässä taas kuitenkin päästä pikkuhiljaa tiuhempaan bloginpäivitys tahtiin. Sitten niitä koirakuulumisia :-)

Minttu täyttää kohta vuoden!! Ensi viikolla jo!!  Paljon onnea neitiseni :-) ja paljon kivoja touhukkaita päiviä!!! Minttu onkin jo oikea nuori neiti ja aloitti viime viikolla alkeistottelevaisuus kurssin yhdessä isännän kanssa. Hyvin on jo harjoiteltu sivulle menoa ja peruutusta ym. Neiti on kova piilottelemaan luita ja vahtimaan kätköjään ;-) Pave saa joskus oikein kunnon kurmuutusta kun menee liian lähelle kätköjä. Herra on puolestaan hämillään olevan tuntuinen kun vastaava vietti ei ole hänessä mitenkään vahvoilla. Ihmettelee vaan sitä mistä syystä nyt taas tulee turpaan :-))

Pavekin täytti maaliskuussa kaksi vuotta. Pave on puolestaan rauhallisempi kun ollaan saatu takapiha mukaan elinpiiriin ja sillä on enemmän tilaa. Nyt on hyvä välillä leikkiä ulkona yhdessä Mintun kanssa.  Välillä tavella rinnakkaiselo isännän kanssa ei oikein sujunut, vaan piti rähisemällä osoittaa mieltään. Paven kanssa ollaan aloitettu uusi harrastus nimeltään rally toko. Siinä saadaan harjoitella kaikenlaista koiratanssista alkaen.Mielenkiinnolla odotan miten tanssi tältä herralta sujuu!

Talven agilityharjoitukset meni Paven osalta vaihtelevasti. Välillä herra oli arestissa kotona ja Minttu radalla. Viimeisellä agikerralla Pave yllätti koko porukan ja voitti leikkimielisen kisan puhtaalla suorituksella :-) Ajasta ei sitten puhutakaan mitään ;-) Virheetön suoritus voittaa. Hyvä Pave!!!

Kovasti jo odotellaan luvattuja avoimia agiparson reenejä Ylöjärven hiekkakentällä.

Keväällä ollaan viety koiria muutaman kerran oikein kunnon metsälenkille. Koirat on saaneet juosta sydämen kyllyydestä tunnin pari metsässä. Voi sitä riemua kun saa juosta täysillä pehmeällä hiekkatiellä ja metsässä. Siinä sitä koiran mieli lepää ja omistajankin!!

Loppuun vielä Mintusta ihan itsensä näköinen kuva talven jääriemuretkeltä :-)