Viime maanantain agi harjoitukset meni vallan loistavasti :-) Pave pisti nimittäin ihan oman shown pystyyn Artun omistajan kanssa eikä välittäny oman mamman houkuttelusta pätkän vertaa. Jannella oli parempia namuja tarjolla ja muutenkin olis ollu niin paljon mukavampi mennä Jannen kaa juoksemaan kentälle :-D Eihän siinä loppujen lopuksi muu auttanut kuin, että Janne piiloutui varastokoppiin, pois näkyviltä ja minä sain kuin sainkin Paven muutaman kerran tekemään pari estettä radalla:-) Työvoitto siis ja plussana se, että kaikki saivat kerrankin hyvät naurut :-D
Oli se  varmasti sen verran koomista katsottavaa!!! Harmi ettei tullut otettua kuvia muistoksi.

Lauantaina yritettiin uudestaan agility harjoituksia omalla pienellä porukalla, mutta kuralle meni sekin :-D Vettä tuli taivaan täydeltä ja tuloksena pari estettä ja putki ja nekin niin, että joka esteen jälkeen heitin Pavelle lihapullapalan palkaksi. Työvoitto tämäkin ja tulihan Pavelle sentään jonkin verran liikettä radalla vaikka sade yleensä vaikuttaa kangistavasti :-)
Emme kuitenkaan lannistu vaan lähdemme uudella innolla uuteen viikkoon ja seuraaviin agi harjoituksiin!!

 

Välillä sit levätäänkin kun on ekaks tarpeeksi touhuttu!!

 

Turhaan te mulle näitä esteitä laitatte! Mä olen nimittäin täysiverinen agility koira ja selviän niistä näin helpolla. Kattokaa vaikka miten!!! helposti tää käy!!

Minttu kävi tiistaina pentupiirissä ja siellä oli vauhtia ja kavereita piisannut. Kaupan käytävillä oli peuhannut melkein kymmenen pientä ja vähän isompaa pentua. Hyvin oli mennyt ja Minttu on rohkea ja sosiaalinen pieni neiti ja tulee hyvin kaikkien kaverien kanssa juttuun.

 

Tänään kävimme moikkaamassa tuttuja Tervakosken KV näyttelyssä. Keli oli mitä parhain ja näyttely upealla ruohokentällä. Tuttuja kavereita bongattiin, Nemo, Elmeri ja Tuure. Ja uusia kavereita taisi olla Riitan kasvatti Lulu.
Harmi ettei Pave päässyt mukaan kehään, koska antibioottikuurista oli vielä yksi päivä jäljellä + varoaika, Pave olisi nimittäin ollut nuortenluokan ainoa edustaja. Olivat  huudelleet Pavea kehäänkin ja hieman ihmeteltiin miten tosi ajoissa lähtenyt ilmoitus peruutuksesta ei ollut tullut kehätoimitsijoiden tietoon. Tällaista sattuu. Seuraava näyttely mihin Paven ilmoitan onkin parsoneiden oma näyttely lokakuussa. Näyttely kuvat jäi näiltä turisteilta ottamatta :-)

Koulunkäynti haittaa nykyisin  vapaa-ajan harrastuksia ja pahasti :-) Pavella oli tavoitteena tänä syksynä koirakoulun eka jatkokurssi joka jäi nyt sitten käymättä mun kouluiltojen vuoksi. Otetaan se kuitenkin ohjelmistoon myöhemmin sitten kun sopii ja panostetaan nyt agilityyn ja metsäjäljestykseen se mitä ehditään ja voidaan :-)

Punkkivapaa Pave vai onks tää  Hessu Hopo :-D

Hups, kuvan laatu on hieman heikohko, mutta koittakaa kestää!!

 

Minttu osaa jo istua hienosti ja nyt harjoitellaan makuulle menoa. Se onnistuukin jo melkein. Kasassa ollaan mutta ihan vielä ei vatsa kosketa maata :-) Hiomista siis vielä on.  Yhteislenkkejä on Paven ja Mintun kanssa  harjoiteltu päivisin kun kaduilla on vähän rauhallisempaa. Yhdessä jolkottelu onnistuu sekin jo ajoittain ihan kivasti :-)