Koko tammikuu ollaan nautittu poikkeuksellisen ihanasta talvesta. Ulkona luonto on ollut suorastaan satumaisen kaunis. Sinisen hetken iltapäivä lenkkien aikaan tunnelma vain tiivistyy entisestään. Laitankin tähän alkuun muutaman lumisen ja melkeinpä ainutkertaisen talviotoksen. Toivottavasti saamme nauttia lumesta ja pakkasesta vielä monen monta päivää!!!

Koirien kanssa lenkkeily on pakkasesta johtuen sujunut vaihtelevasti. Jonain kertoina vain tosi lyhyitä 10 min. pikapyrähdyksiä ja toisinaan hieman pitempää puolen tunnin lenkkiä.  Minttu nautti ulkoilusta ja kelistä kuin kelistä. Pave on kylmänarempi, mutta kyllä sekin ihan mukavasti on muutamana päivänä suostunut kävelemään melkeinpä tunnin lenkin, vaikka tassuja on silloin tällöin lenkin aikana palellutkin. Loppuaika päivistä onkin sitten mennyt joko nahistellessa tai nukkuessa.

Paven korvatulehdus kierre saadaan toivottavasti ensi viikolla loppuun.  Ensin korvassa oli bakteeri ja sen jälkeen hiiva. Molempiin vaivoihin saatiin omaa lääkettä ja vielä antibioottikuuri päälle. Kuudes lääkeviikko kait kohta takana. Tiistaina on jälkitarkastus ja toivottavasti saadaan puhtaat paperit.

Minttu otti lähituntumaa lahdella olleeseen isoon avantoon. Koirat juoksivat vapaina jäällä ja lähtivät tutkimaan avannon merkiksi laitettuja puunkarahkoja. Pave pysytteli viisaana miehenä avannon reunoilla. Mutta mitä teki meidän neiti? No ajatteli tietysti että kyllä se ohut jäänriite avannossa kantaa ja paahtoi avannon yli tuhatta ja sataa. Vauhtia oli sitten sen verran vähän että matkanteko loppui sukellukseen. Onneksi olin itse lähellä ja ehdin ajoissa hätiin. Talvimanttelin kauluksesta tiukka ote ja vedin neidin jäälle. Sitten takki pois päältä ja hieman kuivattelua oman takin sisällä, ennekuin lähdettiin lähdettiin tarpomaan pakkasessa ja navakassa tuulessa kotia kohti. Loppu hyvin kaikki hyvin :-) 

Agilityreeneissäkin ollaan vierailtu säännöllisesti. Viime viikon sunnuntaina otin molemmat koirat mukaan. Hallissa on hieman viileätä näin talvisaikaan, mutta ihan mallikkaasti niin Pave kuin Minttu suoriutui reenistä. Tällä kertaa otettiin hyppyjä, putkea ja keppejä. Molemmat on liian hätäisiä aloituksessa ja paikallaan odottelua ja käskystä liikkeellelähtöä onkin kotona reenattu. Kotioloissa sujuu jo hienosti. Haastetta tuo agihalli ja siellä olevat muut häiriötekijät :-)

Käytiin Mintun kanssa pari viikkoa sitten treffaamassa veljeä ja siskoa Kamunkorven kennelin kotitantereilla. Kyseessä siis sisarussarjan Aimo ja Muska. Eija otti kuvia koko porukasta oikein urakalla ja linkki koko kuvasatoon löytyy Kamunkorven blogin kautta. Linkki blogiin sivumenussa. Kiitos Eijalle kuvista ja tarjoiluista ja Riitalle kutsusta :-))

Tapaamisissa nähdään taas!!  Eijan luvalla tässä alla kaksi Mintun kuvaa.

Nyt vain nauttimaan talven riemuista niin kauan kuin niitä riittää, nam!!!