Nyt on mamma vihdoin saanut uuden joulupukin tuoman kameran käyttökuntoon! Sopivasti tässä uuden vuoden alla, joten nyt  tippuukin blogiin kuvia oikein urakalla :-) Ihanaa kun 'menokuvistakin' saa kunnon otoksia entisten söhrökuvien tilalle. Valokuvaustaidotkin tässä toivottavasti petraantuu sitä myöten kun harjoittelee. Yhden mestarilaukaisun jo mielestäni sainkin. Voitte itse päätellä mikä se näistä alla olevista kuvista on :-P

Tänään aloitettiin uuden vuoden vastaanotto ensin rauhaisasti olohuoneen sohvalla löhöilemällä. Pave keräsi voimia illan itku ja vinkukonserttiin. Raketit kun ei Paven mielestä ole ollenkaan kivoja kapistuksia, varsinkin kun ne pitää niin mahdottoman pahaa ääntä!! Lailla pitäisi kieltää kaikki mokomat vinkuvat ja paukkuvat vehkeet ;-D Minttu tuntuu kestävän rakettien pauketta rauhallisemmin, vaikkakin pissaaminen ei moisessa metelissä kuitenkaan vielä ole onnistunut. Saa nähdä saako kunnon hätä neidin käymään metelissä tarpeillaan vai ei. Varmuudeksi ollaan laitettu paperit uudestaan lattialle parin kuukauden tauon jälkeen.

Alkuiltapäivällä käytiin nauttimassa lumesta ja pakkasesta läheisen tehtaan pellolla. Pavea tärisytti niinkuin normaalisti näin kylmällä ja oikea etujalkakin kipeytyi pahasti kun lumessa tarvottiin eteenpäin ;-)

Perille päästyään niin kylmä kuin oikean etutassun kipu kuitenkin unohtui, kun Pave juoksi Mintun kanssa pitkin peltoa!

Tässä otoksessa sankaripari häviää kohti aurigonlaskua antennit sojossa ja persposket vilkkuen ;-)

Näiden kuvien myötä toivotamme kaikille oikein Riemukasta Uutta Vuotta 2010!! Nautitaan kunnon talvesta niin kauan kuin voidaan :-)