Onpas tässä taas aikaa vierähtänyt sitten viime blogimerkinnän :-D

Emäntä on käynyt tiiviisti koulussa ja taistellut silloin tällöin Paven kanssa. Taitaa poika yrittää päästä kalifiksi kalifin paikalle :-D

Kikkoja on kokeiltu ja omaa käyttäytymistä muutettu. Toivottavasti työ alkaa piakkoin näkyä. Ei kuitenkaan luovuteta ennenkuin asia on jonkinmoisessa järjestyksessä!!!

Minttu kävi viime sunnuntaina elämänsä ensimmäisissä oikein kunnon agilityharjoituksissa. Paikka aukesi kun  Pave jätettiin kotiin arestiin.

Voi miten neiti nauttikaan!! Juoksi häntä mutkalla ja peräpää alhaalla pitkin ja poikin hallia :-D Hieman rauhoituttuaan Minttu pääsi kokeilemaan hyppyjä, keppejä ja pussia. Muutaman harjoituskerran jälkeen neiti olikin jo melkeinpä ammattilainen. Taitaapi Mintusta tulla tosi innokas agility-menijä!! Lopuksi reenattiin pöydällä pönötystä ja Aimon emäntä otti Mintusta muutamia seisontakuvia.

Joulu tulla jolkottelee ja kovasti odotetaan pukkia, josko se toisi emännälle uuden herkemmän kameran. Sitten saataisiin paljon jouluisia kuvia ja jopa agilityn riemua näytille tänne blogiin!!